Opgaven

Hvordan knækker man koden til at holde den sunde balance? Dette spørgsmål svarer Heidi Dreist på i vores cooperate video med Diætisten i Herlufsholm. Vi fik til opgave at lave en video der forklarer hvem Diætisten i Herlufsholm er, og hvordan hun skiller sig ud fra andre diætister.

Løsningen

Video Produktion

Lycking Media producerede en kort video der kunne bruges som visitkort for klinikken. Desuden blev videoen brugt til en konkurrence på Facebook hvor den blev set mere end 25.000 gange og skaffede flere kunder.

Kursus

For at Diætisten i Herlufsholm kunne holde sig aktiv på de sociale medier, fik Heidi et par timers kursus i, hvordan hun nemt selv kunne lave grafiske elementer på sin mobil.

Oplevelsen

"Jeg har brugt lycking media til flere opgaver. De har både leveret en super flot video til min hjemmeside, og på pædagogisk guidet mig i hvordan jeg selv kan lave små videoopslag til min Facebook. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at begge dele har bidraget til øget opmærksomhed og flere kunder i min klinik, og jeg er Niels taknemmelig for både det engagement og den tålmodighed som han har udvist i vores samarbejde. Jeg kan varmt anbefale Niels og Lycking Media."

Heidi Dreist - Diætisten i Herlufsholm

Privacy Preference Center