Opgaven

Moving Feet var et helt nyt startup, som ønskede et professionelt, elegant og seriøst ydre. De ville gerne have noget, hvor man med det samme vidste, hvilken branche det omhandlede. Derudover manglede de noget digitalt materiale, som de kunne sende ud til kolde kunder.

Løsningen

Grafisk identitet

Gennem logoet og brandingen sætter vi allerede på plads at Moving Feet er i løbebranchen og endda i skobranchen. Med bogstaverne MF i ikonet bliver det unikt og kan endda bruges helt alene uden tekst. Farverne står for seriøsitet og elegance, og viser at det er fysiske produkter vi har med at gøre. Vi designede desuden visitkort og andre grafiske elementer.

Video

Til at understøtte og forklare konceptet yderligere producerede vi en video for Moving Feet. Denne video skulle både bruges på hjemmesiden, men også kunne sendes i email mm. til kolde kunder. Målet var at den skulle være kort og præcis.

Web Design

Til Moving Feet byggede vi en hjemmeside der kort kunne forklare konceptet så alle kan være med. Da konceptet er meget anderledes og unikt, var hjemmesidens vigtigste opgave at alle skulle stå tilbage med en følelse af at de forstod det.

Portrætfoto

Der skulle desuden bruges portrætfotos af Moving Feets ejer, Hjarl.

Oplevelsen

Privacy Preference Center